ВОЛЕЙБОЛ

2016-12-11

/Files/images/IMG_3283.JPG Команда Дергачівської ДЮСШ

В гімназії №46 ім. Ломоносова м. Харкова 10 грудня відбулися перші матчі групового етапу Чемпіонату Харківської області з волейболу серед ДЮСШ Харківської області серед дівчат 2002/2003 р. н.(7-9 кл.). Вперше в цих змаганнях виступає Дергачівська ДЮСШ(відділення волейболу відкрито у вересні 2015 року). В старшій віковій групі юнаки вийшли у фінальну частину(тренер (Дудолад Н. Г.- вихованці з Солоницівської ЗОШ №2), на жаль, дівчата не створили сенсації і закономірно не вийшли в наступне коло.

В середній і молодшій віковій групі серед дівчат чекають випробування тренера-викладача Дергачівської ДЮСШ, вчителя фізичної культури гімназії №3 м. Дергачі - Греся А. Ю. Команду підтримали і підсилили дівчатка з Дергачівського НВК "ЗШ-ДЗ", ліцею №2 м. Дергачі і Солоницівського колегіуму(вчителі фізичної культури Єрмолович О. М., Семенець Д. П., Криворучко А. Я.). Для наших дівчат це, фактично і на жаль, були перші серйозні змагання(адже дуже рідко в районній Спартакіаді з волейболу в складі команди перебувають учні 7-9 класів). В перший день змагалися з найсильнішими ДЮСШ м. Харкова, наступного дня з ровесниками Золочева і Есхару. Звичайно хвилювалися, але вся команда і тренер розуміли - ми приїхали навчатися у найкращих волейболісток цього віку.

Особливі слова подяки, як директор Дергачівської ДЮСШ, хочу сказати батькам за порозуміння(адже всі обласні, Всеукраїнські, міжнародні змагання на 99% за останні 3 роки відбуваються виключно за кошти батьків і... їхніх тренерів). Не передбачено Дергачівською районною радою у кошторисі Дергачівської ДЮСШ витрати на придбання спортивного інвентаря, обладнання і виступи у хоча б обласних змаганнях (третій рік поспіль за цим показником у рейтингу серед ДЮСШ освіти Харківської області посідаємо останнє місце!!!).

Дякую своїм підлеглим - Дудолад Н. Г. і Гресю А. Ю. за те, що взяли на себе сміливість виступити у Чемпіонаті Харківської області з волейболу серед ДЮСШ, реально оцінюючи свої шанси. Сподіваюся, що в наступному році свої команди представлять наші тренери-викладачі, де культивують волейбол (Вільшанська ЗОШ - Удянська З. М., Подвірський НВК - Тимченко М. М., Солоницівська гімназія №3 - Фокін С. О., Дергачівський НВК "ЗШ-ДЗ" - Желтобрюх С. М., Великопроходівський НВК - Медяник О. Г., Токарівський НВК - Дмитрук В. Г.), або підготують 1-3 учасників для збірної команди ДЮСШ в своїй віковій групі.

Особливі слова подяки хочу висловити нашим вихованцям! Ваші усміхнені обличчя, ваша надзвичайно висока самовіддача, оптимізм вселяють тільки відчуття гордості за вас. Мотивовані, дружні і цілеспрямовані! Перемоги будуть за нами!

Кiлькiсть переглядiв: 438