Спортивний фітнес

2016-11-13

/Files/images/B07cY2bNuGg.jpg

З 2010 року на базі Козачолопанського НВК працює відділення художньої гімнастики. Юним гімнасткам, яких виховувала Губіна Л. І., довелося "перекваліфікуватися"на спортивний фітнес. Досвідчений тренер-викладач майстер спорту Олефіренко М. В., прийшовши на зміну, завжди ставить перед вихованцями максимальні задачі.
За сприяння селищного голови Задоренка В. В., директора НВК - Дударєвої Т. А. у квітні 2016 року в Козачолопанському НВК пройшов чемпіонат Харківської області зі спортивного фітнесу.
11-13 листопада у м. Києві відбувся 26 Чемпіонат NABBA/WFF України з бодібілдингу та фітнесу, де сильно виступили вихованці Дергачівської ДЮСШ( на жаль не всі потенційні призери і переможці цих змагань змогли поїхати до Києва). Але наші дергачівці виступили дуже гідно!
Гайкевич Дар'я(Козачолопанський НВК) - чемпіонка України по дитячому фітнесу в категорії 8-9 років.
Сємєйкіна Софія(Козачолопанський НВК) - чемпіонка України дитячому фітнесу в категорії 10-11 років.
Кулик Кристина(Слатинський НВК) - чемпіонка України дитячому фітнесу в категорії 12-13 років.
Висловлюємо слова подяки заступнику голови Дергачівської РДА - Гаплєвській І. Б., завідуючому сектору у справах молоді та спорту Дергачівської РДА - Марєйкіній В. Л. за допомогу в організації поїздки на змагання і підтримку дитячого спорту в ДЮСШ.

Кiлькiсть переглядiв: 228